AIDA 2025 YAZ SEZONU SATIŞLARINA BAŞLADI ! İŞTE PROGRAM...

Aida Cruises 2025 yaz sezonunu rezervasyona açtı. Yeni program yaklaşık 500 seyahati içeriyor.Şirket Japonya'daki kiraz çiçeği yolculuklarını öne çıkan bir konu olarak nitelendiriyor.

Aida misafirleri 2025 yılı baharında Aida Stella ile 15 günlük Çin, Japonya, Güney Kore veya Japonya, Tayvan, Vietnam ve Hong Kong'daki destinasyonları birbirine bağlayan gemi yolculuklarında Büyük Japonya Turunu deneyimleyebilirler. Bu özel geziler aynı zamanda Trans-Asya ve Trans-Süveyş rotalarıyla birleştirilerek 52 güne çıkan bir dünya turuna dönüşebiliyor.

Üç, dört, beş ve altı günlük kısa geziler de dahil olmak üzere 2025'teki yaz gezilerinin çoğunluğunu Almanya'dan kalkışlar oluşturuyor. Sekiz Rostock gemisi Hamburg, Kiel veya Warnemünde'den İskandinavya, Lofoten, Baltık Devletleri ve Büyük Britanya'ya doğru yola çıkıyor.

Adriyatik'te Aida, Stella'nın Korfu'dan yaptığı yolculukları öne çıkarıyor. Destinasyonları arasında Slovenya'daki Koper ve bir diğer önemli liman olan Hırvatistan'ın Korcula adası yer alıyor. Erken kayıt fiyatları 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli.