DENEYİMLİ YÖNETİCİ ÜMİT KAHRAMAN AKVO HOSPITALITY'DE GRUP İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADI !

Turizm sektöründeki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren deneyimli İnsan Kaynakları Yöneticisi Ümit Kahraman AKVO Hospitality'de Grup İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başladı.

AKVO Hospitality Radisson Blu Hotel & Residences İzmir Bornova ve Radisson RED Izmir Point Bornova'nın açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Uzun yıllardır sektörde önemli tesislerde görev yapan deneyimli İnsan Kaynakları Yöneticisi Ümit Kahraman başlangıçta  Group'un yeni açacağı iki tesisten sorumlu olacak.Sektör Kahraman'ı multidisipliner yönetim anlayışı, innovativ yaklaşımı ve vizyoner kişiliği ile tanıyor.

Bu atama ile AKVO Hospitality, insan kaynakları alanında güçlü bir adım atarken, otel açılışlarında Ümit Kahraman’ın liderliği ile önemli bir başarı hedefliyor.

Ümit Kahraman  yeni görevi ile ilgili olarak : " Genişletilmiş yan haklar ve rekabetçi ücret skalası ile bölgede lider bir firma olmayı hedefliyoruz.Yakın zamanda açılacak 2 tesisimiz dışında orta vadede yurt içi ve yurt dışında yeni projelerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Sayın Ümit Kahraman'a yeni görevinde başarılar dileriz.