CORAL TRAVEL RUS TURİSTLER İÇİN YAT TATİLİ PAKETİ SATMAYA BAŞLADI !

Tur operatörleri geleneksel olarak yat tatilini ek bir hizmet olarak sunarken, bu yıl ilk kez tur operatörü Coral Travel tarafından lanse edilen yat tatilli paket turlar piyasaya çıktı .

Coral Travel'ın yat tatilli paket turları sadece Kemer'de sunulmakta.

Coral Travel PR departmanı başkanı Marina Makarkova yaptığı değerlendirmede: “Yatlarda eğlence, Avrupalılar arasında uzun zamandır popüler. Kombine turlarımız özellikle Rus turistler için tasarlandı.Yatta üç gün ve otelde dört gün sunuyoruz.Bunlar tamamen farklı iki tatil türü.Romantik ve olağanüstü gün batımları, berrak deniz, antik şehirler, herşey dahil hizmet, güzel plajlar ve mükemmel hizmet. 

Her zamanki tatilini çeşitlendirmek isteyenler arasında kombine turların rağbet görmesini bekliyoruz. Ayrıca ülkemizde şimdiden yat tatili sevenlerden oluşan bir seyirci kitlesi oluştu.Bu turistler "Avrupa denizlerinde" yelken açtılar.Bu tarz tatil arzulayan turistlerin ilgisini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ator'un haberine göre; Coral Travel'ın kombine yat turlarının 7 gecelik fiyatları 270,5 bin ila 276,5 bin ruble aralığında.Fiyatlara  uçuşlar, yatta ve otelde konaklama, yemekler, transferler ve sağlık sigortası dahil.