DENEYİMLİ ŞEF ÇAKIR ŞAHİN TOKAT USTAM DÖNER'DE MUHTEŞEM ET DÖNER LEZZETLERİ SUNUYOR !

Gastronomi alanındaki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren duayen şef Çakır Şahin Körfez ve Ortadoğu bölgelerinde yakaladığı uluslararası başarıyı Tokat Ustam Döner markası ile memleketine taşıyor.Tekrar Türkiye'ye dönüş yapan Çakır Usta Tokat Merkez Niksar yolu kavşağı mevkiinde açtığı yeni işletmesi Tokat Ustam Döner'i hemşerileri ile buluşturdu.

Eşsiz lezzetleri, kaliteli sunumu ve mutfak sanatına getirdiği yenilikler ile adından sıkça söz ettiren Deneyimli şef "USTAM DÖNER Çakır Usta ve Oğulları " isimli restoranında konuklarını eşsiz lezzetler ile buluşturmayı hedefliyor.

Çakır Şahin yaptığı açıklamada; " Tekrar Türkiye'ye dönüş yaparak Tokat'ta açtığımız restoranımız ile hemşerilerimize ve civar iller başta olmak üzere tüm Türkiye'ye hizmet etmeyi arzuluyoruz.Turizm ve dünya mutfağı üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.Restoranımızda kendimize has reçeteler ve güvenli tedarik yönetimi ile misafirlerimizi ağırlıyoruz.

Türkiye’nin ve dünyanın en güvenli ürün ve tedarik zincirine sahip markaları ile iş birliği içindeyiz.Menümüzde, Tavuk Döner, İskender Kebap ve Et Döner başta olmak üzere birçok ürün bulunuyor.Tokat Ustam Döner'de lezzetten, hijyenden ve sunum kalitesinden asla taviz vermiyoruz.

Eşsiz lezzetlerimiz, muhteşem sunumumuz ve koşulsuz müşteri memnuniyetine dayanan kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimize muhteşem bir deneyim yaşatıyoruz.Tüm hemşerilerimizi bekleriz." ifadelerini kullandı.