DENEYİMLİ YÖNETİCİ ERSİN ALTUNDAĞ ELITE WORLD HOTELS & RESORTS'TE GRUBUN 8 OTELİNDEN SORUMLU REVENUE YÖNETİCİSİ OLARAK GÖREVE BAŞLADI.

Elite World Hotels & Resorts Grubu'nun Türkiye' deki otellerinin Revenue Yönetimine deneyimli yönetici Ersin Altundağ getirildi.

Uzun yıllar uluslararası otel markalarında İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan deneyimli otelci Ersin Altundağ, Elite World Hotels & Resort Grubu merkez ofis bünyesinde yeni görevine başladı.Ersin Altundağ, Elite World Otel Grubunun halihazırda hizmet vermekte olan şehir ve resort konseptli  8 otelinin revenue yönetiminden sorumlu olacak.

Kafkas Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği  Fakültesinden mezun olan Ersin Altundağ, daha sonra uluslararası otel zincirlerinin yurt içi ve yurt dışı şubelerinde Ön büro, Revenue, E-commerce, Rezervasyon, Satış & Pazarlama, İş geliştirme ve  Spa & Wellness  alanlarında görev alarak tecrübelerini geliştirdi.

Uzman otelci bir çok ulusal ve uluslararası ödül ve başarı belgesine sahip olmakla birlikte sektörel birikimini akademik platformlarda genç turizmcilerle paylaşmaya devam ediyor.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.