EJDER TURİZM 2024 YILI PLANLAMALARINA BAŞLADI. İŞTE DETAYLAR...

Güney Amerika Turlarında Türkiye pazarının lideri Ejder Turizm'in operasyonlar müdürü Eda Serbest Ejder turizmin hedeflerini paylaştı.

Başarılı yönetici Eda Serbest yaptığı açıklamada: "2024 yılı hazırlıklarımıza şimdiden başladık.Başarılı geçen bir sezonun ardından hedeflerimizi daha da büyütüyoruz.Yolcu sayımızı %30 oranında arttırmayı planlıyoruz.Bu hedef çerçevesinde Türk Hava Yolları ile daha kapsamlı bir anlaşma yapmak için çalışmalarımızda son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Ejder Turizm Hakkında;

Ejder Turizm 2004 yılında kurulan ve Güney Amerika turlarında Türkiye pazarının lideri olan A Grubu bir tur operatörüdür.Türkiye’den uzak coğrafyalara tur düzenleyen en büyük tur operatörüdür.İçinde keşfetme duygusu olan seyahat severler için sıra dışı coğrafyalara en iyi rehberler eşliğinde turlar düzenleyen Ejder turizm başta Küba, Meksika, Peru, Bolivya, Şili, Panama ,Kolombiya, Kosta Rika, Brezilya, Arjantin olmak üzere, Latin Amerika ve Japonya, Kore ,Avustralya ,Yeni Zelanda ,Filipinler, Endonezya ,Vietnam Kamboçya Zimbabwe destinasyonlarına turlar gerçekleştirmektedir.

Ejder Turizm Güney Amerika ve Uzak Doğu’daki tüm detaylara hakim olmanın avantajını fiyatlara yansıtarak zengin tur programlarını en uygun fiyat ile müşterilerine sunuyor. Ejder turizm kendi yolcularının yanında,Türkiye´de faaliyet gösteren birçok seyahat acentasına tur operatörü olarak hizmet vermekte ve profesyonel çözüm ortağı olmaktadır.