FUN&SUN, 2024-2025 KIŞI İÇİN TÜRKİYE TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI !

FUN&SUN, 2024-2025 kış sezonu için turizm ürünlerini geliştiriyor, otel tabanını genişletiyor, yeni tatil formatları sunuyor ve popüler plaj destinasyonlarına charter seferleri ekliyor.

FUN&SUN Genel Müdürü Vladimir Rubtsov , FUN&SUN'un 2024-2025 kış sezonunu geçen yılın kışına göre  %56 satış artışıyla tamamlamayı planladığını söyledi .

Asıl artışın Mısır'dan sağlanması planlanıyor.Rubtsov'un tahminlerine göre Mısır'ın kış satışlarındaki payı 2023-2024 kış sezonunda %19'dan %25'e çıkacak.Yine tahminlere göre BAE kış sezonunda ilk sırayı Mısır ile paylaşacak. Ancak bu alanda satışlarda bir miktar düşüş bekleniyor. BAE'nin toplamda tahmini payı  %30'dan % 25'e düştü.Tayland ise yüzde 18'lik payla ilk üçe girecek . Dördüncü ve beşinci sırada Türkiye ( %13 ) ve Vietnam ( %6 ) yer alacak.

FUN&SUN Türkiye kış programı 

FUN&SUN, kış sezonunda Türkiye'ye giden turist akışında geçen kışa göre çok ciddi olmasa da bir artış bekliyor. Şirketin turistleri Antalya ve İstanbul'da dinlenebilecek ve İstanbul ve Kapadokya'ya odaklanacak.Pegasus Havayolları'nın Antalya'da kış sezonu için Moskova ve St. Petersburg seferleri açıklandı.İstanbul turları Ural Havayolları'nın Moskova kalkışlı blok ulaşımıyla oluşuyor.Her iki seçenekte de elbette Moskova ve bölgelerden GDS formatında turlar da mevcut.Turistler Antalya'da kış sezonunda tur operatörünün ürün yelpazesinde yer alan 106 otelden birini seçebilecek .

İLK 15, çok daha küçük hacimlerde de olsa, Sri Lanka , Endonezya, Maldivler, Mauritius , Küba ve diğer bazı niş destinasyonları içerecek .

FUN&SUN'un ilk beşteki ülkeler için büyük planları var. Burada charter programları artırıldı, otel yelpazesi genişletildi ve oteller kendi rekreasyon konseptlerini uygulamaya koydu.