Lüks tur operatörü Windrose komisyon oranlarını açıkladı

Lüks tur operatörü Windrose, 2024/2025 komisyon ve satış koşullarını açıkladı. Ağustos ayında ASI Reisen tarafından satın alınan eski FTI yan kuruluşu, önceki komisyon modelinin temellerini koruyor. Seyahat acenteleri ilk rezervasyondan itibaren yüzde onluk temel komisyon almaya devam ediyor.

Buna ek olarak Windrose, "En İyi Destinasyonlar" bölgesindeki oteller ve paket turların yanı sıra lüks ve keşif gezileri için de yüzde on iki komisyon sunuyor. Bu teklif 31 Mart 2025 tarihine kadar tamamlanan tüm rezervasyonlar için geçerli olacak.

Windrose, uçuş yükseltmeleri veya seyahat uzatmaları gibi ek hizmetleri yerinde yüzde beş komisyonla karşılıyor. Buna balon gezileri ve gemiyle geliş ve gidiş paketleri gibi özel hizmetler de dahil.

Özel jetler, villalar veya yatlar gibi özellikle özel ürünler için ücretler yüzde yedide kalıyor.Seyahat sigortası satışına ilişkin yönetmelik de aynı şekilde yürürlükte kalacak. Bu, seyahat acentelerinin Hanse Merkur sigortası satışından yüzde on komisyon aldığı anlamına geliyor. Windrose aracılığıyla seyahat acentalarının ek onay gerekmeden kişi başı 40.000 Euro'ya kadar seyahat fiyatlarını güvence altına alabileceği belirtiliyor.

Windrose portföyündeki yenilikler arasında Maldivler ve Tayland seyahat kombinasyonunun yanı sıra Kiklad Adaları ve Seyşeller'de adadan adaya yolculuk yer alıyor. Kruvaziyer portföyü, Quark Expeditions'ın Ultramarine gemisiyle Antarktika'ya yapılacak gezileri de içerecek şekilde genişletildi. 2026'da Windrose konukları, Albatros Expeditions ile Grönland'a yapılacak grup gezisinde güneş tutulmasının bir parçası olabilecekler.