MARTI TAG NASIL KULLANILIR ? İŞTE MARTI TAG HAKKINDA TÜM DETAYLAR...

Merhaba sevgili okurlar, bugün sizlere heyecan verici bir yenilikten bahsetmek istiyoruz: Martı'nın yeni dayanışma platformu "Tek Araçla Gidelim" yani kısaca TAG! Artık şehir içi yolculuklarınızı daha ekonomik ve çevre dostu bir şekilde yapmak için TAG'ı kullanabileceksiniz. Detayları ile gelin birlikte keşfedelim.

Martı TAG Nedir?  

Martı, Tek Araçla Gidelim (TAG): Trafikte Dayanışmanın ve Tasarrufun Yeni AdresiTAG, Martı kullanıcılarını bir araya getiren ve tek bir aracın maksimum kişi tarafından kullanılmasını sağlayarak trafikteki yoğunluğu azaltmayı hedefleyen bir dayanışma platformudur. Bu platform sayesinde siz, aracınızda boş koltukları ile yolculuk yaparken, aynı yöne gitmek isteyen diğer Martı kullanıcılarıyla kolayca buluşabilirsiniz. Hem yolculuk masraflarınızı paylaşabilir hem de trafik sorununun çözümüne katkı sağlayabilirsiniz.

Ticari Bir Hizmet Değil, Tamamen Dayanışma Temelli
Unutmayın, TAG tamamen dayanışma temelli bir platformdur ve Martı bu hizmet üzerinden herhangi bir ücret ya da komisyon almaz. Buradaki amaç, sürücüleri ve yolcuları bir araya getirerek onların seyahat masraflarını paylaşmalarını sağlamak, böylece daha ekonomik ve çevre dostu bir ulaşım sağlamaktır. Yani TAG yolculukları, sürücü ile yolcular arasındaki samimi bir yolculuk deneyimi sunar. Martı TAG Nasıl Kullanılır?
TAG'ı kullanmak oldukça kolay! Martı uygulamasının yeni güncellemesiyle birlikte, en az 10 Martı yolculuğunu tamamlamış olan kullanıcılar TAG platformundan faydalanabilirler. Uygulama içerisinde özel bir bölümde TAG yolculuklarına katılabilir veya kendi yolculuğunuzu paylaşabilirsiniz.

Yolculuk paylaşım ücreti ise, sürücünün araç yıpranma payını ve yakıt masrafını karşılamak için kullanılır ve bu ücreti paylaşım yapan kişiler özgürce belirlerler. Böylece hem sürücüler yolculuk masraflarını hafifletebilir hem de yolcular daha uygun fiyatlarla konforlu bir yolculuk yapma fırsatı bulurlar. TAG ile Kazançlı ve Daha Yeşil Yolculuklar
TAG platformu, kazançlı ve çevreci bir ulaşım seçeneği sunarak şehir içi trafiğine olumlu bir etki sağlar. Araçları tam kapasite kullanmak, trafikteki araç sayısını azaltmak, yakıt tüketimini düşürmek ve atmosfere salınan karbon ayak izini küçültmek için mükemmel bir yöntemdir.Yolculuklarınızı paylaşarak yeni insanlarla tanışma ve sosyal bağlar kurma fırsatı da elde edersiniz. TAG, sadece bir yolculuk platformu değil, aynı zamanda toplulukları birbirine yakınlaştıran bir araçtır.Artık yolculuklarınızı daha akıllıca ve çevre dostu bir şekilde yapmak mümkün. Martı'nın yeni dayanışma platformu TAG ile trafik sorununa katkı sağlarken, ekonomik ve sosyal faydalar elde edebilirsiniz.Yolculuklarınızı paylaşarak çevreye ve cebinize katkıda bulunmak için TAG'ı deneyin ve bu güzel deneyimi diğerlerine de anlatın !