Otelfiyat.com hızlı büyümesini sürdürüyor

Turizm sektörünün en iyileri arasına girme yolunda emin adımlarla ilerleyen Otelfiyat.com bunun için satış ofisini büyütürken otel kapsamını da genişletiyor… Tatil sevenleri en iyi otellerle buluşturmayı hedefleyerek hizmete açılan Otelfiyat.com, yılın ilk aylarında yeni ofisinde hizmet vermeye başladı.

Bununla birlikte satış hacmi artan ve daha fazla kişiye tatil planlamasında destek olan online seyahat acentesi her geçen gün satışlarını artırmayı da başardı.

Sektörde emin adımlarla ilerleyerek adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran acente uygun otel fiyatları ile tatil planlaması yapacakların da tercih ettiği acenteler arasına girmeyi başardı. Elbette bunda güvenli bir rezervasyon ortamı sunma ve uygun fiyatlarla tatil planlaması gerçekleştirme imkânları sunmasının payı da oldukça büyük.

Hizmet vermeye başladığı günden beri otel arama ve rezervasyon yapma olanağı sunan diğer acentelerden farklı olduğunu gösteren acentenin özverili çalışanları ile birlikte sürekli gelişmeye devam ettiğini görebilirsiniz. Onlarca seyahat sitesi içerisinde araştırma yapıp en uygun fiyatları bulmaya çalışmakla yorulmadan özel indirimler sunan acente ile tatil planlamalarınızı çok daha düşük bütçelerle gerçekleştirebilirsiniz. Hatta tatilinizi bu sayede daha uzun tutabilmeniz de mümkün. Hayal ettiğiniz gibi bir otelde konaklayabilmenize ve uygun fiyatlarla tatile çıkmanıza olanak sağlayan acente ile tatilinizi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Pratik bir kullanıma sahip olması nedeni ile müşterilerinin beğenisini daha fazla toplayan online seyahat acentesi yüksek indirim oranları ve kredi kartına taksit imkânları ile de ilgi çekiyor. Bu özelliklerinin yanı sıra güvenli bir şekilde tatil planlaması yapmayı da mümkün kılıyor olması bakımında otelfiyat.com üzerinden tatil planlamalarınızı yapmanın yararını görebilirsiniz. Benzer acentelerden farklı olarak müşteri memnuniyetini ön plana alan acente ile yapacağınız görüşmelerde istediğiniz gibi bir oteli daha uygun fiyat seçenekleri ile bulmanız çok daha kolay.

Tatile çıkmanın ve otel bulmanın en kolay yolu olarak turizm sektöründeki hızlı ilerleyişini sürdürürken acente ofisini büyüttüğü gibi satış hacmini de büyütmeye devam ediyor. Özellikle güvenli bir ortamda otel rezervasyonu işlemlerini gerçekleştirmesi bakımından seyahat planlarınızda tercih edeceğiniz platformlar arasında ilk sıralarda yer alma yönünde büyük bir yol kat ettiği görülüyor. Bunun en büyük göstergesi de büyüyen çağrı merkezine gelen çağrılarda ve otel rezervasyonlarında görülen hızlı artış olarak karşımıza çıkıyor.

2004`ten beri hizmet veriyor olmasının getirdiği güvenilirlik ve istikrarlı büyüme profili ile Otelfiyat.com şimdiden tatilcilerin ilgisini çekmiş durumda. Bunda oteller hakkında web sitesinde daha fazla bilgi ve yoruma yer veriyor olmasının da payı büyük. Üstelik rezervasyon işlemlerinizi dilerseniz online olarak dilerseniz artan sayısı ile çağrı merkezi aracılığıyla rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu olanakları ile online seyahat acentesi şimdiden otel arayanların gözdesi haline gelmişken önümüzdeki yıllarda da adından sıkça bahsettireceğe benziyor.