OTELZ'YE ÖNEMLİ ÖDÜL ! OTELZ TÜRKİYE'NİN EN HIZLI BÜYÜYEN TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ ARASINDA...

Türkiye'de otel portföyü en fazla olan online seyahat acentası OTELZ teknoloji dünyasının prestijli ödüllerinden Deloitte Teknoloji Fast 50 Ödülü'ne layık görüldü.

OTELZ'den  ödül ile ilgili yapılan açıklamada: "Otelz'in prestijli Deloitte Teknoloji Fast 50 Ödülü 2023 ile onurlandırıldığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.Teknoloji endüstrisindeki amansız mükemmellik ve yenilik arayışımızın bir kanıtı olan bu önemli ödülü 4. kez alıyoruz.Ancak bu yılki ödülün yolculuğumuzda özel bir yeri var. İlk kez, anıtsal bir dönüm noktasına 10 haneli gelire ulaştık.Bu başarı tüm ekibimizin sıkı çalışmasını, bağlılığını ve yenilikçi ruhunu yansıtıyor.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 9. teknoloji şirketi olarak gösterilmemiz sınırları zorlayarak ve büyümemizi sürdürmek için her zamankinden daha fazla motive olmamızı sağladı.

Ekibimizin her üyesine yürekten teşekkür ederiz.Onların tutkusu, bağlılığı ve uzmanlığı başarımızın arkasındaki itici güç olmuştur.Gelecekte daha fazla başarı, daha fazla büyüme ve daha fazla kilometre taşı için buradayız." denildi.