TUI'DE REZERVASYON SAYISI 14.7 MİLYONA ULAŞTI ! İŞTE EN ÇOK TERCİH EDİLEN DESTİNASYONLAR...

Tui son dakika rezervasyonla sayesinde satışların %6 arttığını açıkladı.İspanya, Yunanistan ve Türkiye'nin en çok aranan destinasyonlar. Tui, Ağustos güncellemesinden bu yana 1,4 milyon rezervasyon daha alarak yaz için 14,7 milyona ulaştı. Tatillerinin neredeyse tamamını sattı.

Yine şirket maliyetleri karşılamak için yaz aylarında fiyatlarını % 3 kış ayları için ise %5 oranında arttırdı.

Şirket, faiz ve vergi öncesi temel kazancın bu yıl geçen yılki 977 milyon avroya göre en az yüzde 25 artmasını bekliyor.

Tui, kış sezonunda "umut verici bir başlangıç" yaptığını ve "tüketicilerin eğlence deneyimleri için harcamayı önceliklendirmeye devam etmesiyle" rezervasyonların %7 arttığını söyledi. Mısır ve Cape Verde'nin yanı sıra Kanarya Adaları da yeniden popüler hale geldi, uzun mesafeli destinasyonlar için ise Dominik Cumhuriyeti, Tayland ve Meksika ile birlikte talep görüyor.

Guardian'ın haberine göre ; tatilcilerin Tui dışındaki havayollarından uçuş rezervasyonu yaptırıp, konaklama ve araç kiralama tercihlerini kendilerinin seçebildiği dinamik paketler de dahil olmak üzere daha pahalı tatillere olan talep arttı.

İngiltere'de ise rezervasyonlar geçen kışa göre yüksek seyrederken, şu ana kadar tatillerin yüzde 40'ı satıldı.