TUI, TÜRKİYE'DE 4000 ÖĞRENCİYİ ÇEVRE KONUSUNDA EĞİTİYOR !

TUI Care Foundation'ın Türkiye'deki Türk STK'sı TURMEPA ile ortaklaşa yürüttüğü Junior Academy Turkey, Antalya, Aydın, Muğla ve İzmir illerindeki dokuz önemli turistik bölgeyi kapsıyor. Bu ilçeler sahip oldukları zengin biyolojik çeşitlilik ile çevre koruma açısından odak alanlar arasında yer alıyor.

TUI Care Foundation, çocukların Çevre Şampiyonu olmalarını sağlamak için iki yeni TUI Junior Academy'yi başlattı. Dünyanın dört bir yanındaki birçok popüler turizm destinasyonunda, yerel halkın geçim kaynakları, tatil beldelerinin sorumsuz gelişimi ve iklim değişikliğinin zararlı etkileri nedeniyle tehdit altında.

TUI Junior Academy Türkiye, 4.000 öğrenciyi Eko Şampiyon olmaları için eğitiyor ve 480 öğretmenin çevre eğitimi becerilerini geliştiriyor.Projeler, çocukları çevre eğitimi yoluyla Eko Şampiyonları olmaya teşvik eden uluslararası TUI Junior Academy programının bir parçası.

Yaşları 12-14 arasında değişen 4.000 ortaokul öğrencisine, şehirlerinde fark yaratan eko-şampiyonlar olmaları için ilham vermeyi hedefleyen projede çevre eğitimi konusunda yetiştirilecek 480 öğretmen yer alıyor. Öğrenciler, sürdürülebilir deniz turizminin ve kıyı ekosistemlerinin gelişiminin önemini anlatmak için bölgedeki önemli turizm alanlarını da ziyaret edecekler.

Jamaika ve Türkiye'deki TUI Junior Academy, çocukları çevre eğitimi yoluyla Eko Şampiyonları olmaları için güçlendiren ve Güney Afrika, Türkiye ve Dominik Cumhuriyeti gibi tatil yerlerinde dezavantajlı topluluklardan gelen gençlere öğrenme fırsatları sağlayan uluslararası TUI Junior Academy programının bir parçası