SEBASTİAN EBEL TUI'NİN TÜRKİYE HEDEFLERİNİ AÇIKLADI ! İŞTE DETAYLAR...

TUI CEO'su Sebastian Ebel, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve önde gelen Türk otelcilerle bir araya geldi.TUI Group CEO'su Sebastian Ebel, Ankara ve İstanbul'a yaptığı son ziyarette şirketin Türkiye'deki turizm sektörünü daha da geliştirme konusundaki kararlılığını yeniden teyit etti.

TUI, Türkiye'ye seyahat eden TUI misafirlerinin sayısını artırmak için Türk otel ortaklarıyla iş birliğini güçlendiriyor. Şirket ayrıca Türkiye'deki kendi otel markalarının portföyünü de genişletecek. Bugün Türkiye'de 25.000'den fazla yatağa sahip 33 TUI Oteli ve Tatil Köyü bulunuyor. Güçlü otel portföyüne en son eklenen iki otel bu yıl açıldı.Bunlar; TUI BLUE Angora Beach ve TUI MAGIC LIFE Beldibi.

TUI, Türkiye'de sezonu sonbahar ve kış turizmini de kapsayacak şekilde uzatmaya odaklanacak.

Almanya ve İngiltere, Türkiye'yi yıl boyu bir destinasyon olarak sunan pazarlar arasında yer alıyor. TUI, diğer kaynak pazarlarda da programlarını kış sezonuna genişleterek TUI tur operatörlerinin iddialı büyüme planlarını gerçekleştirecek. TUI ayrıca yeni pazarlardan müşterileri hedefleyecek.Bu kapsamda özellikle Doğu Avrupa'ya ve Avrupa dışı pazarlardan gelen uluslararası gezginlere odaklanacak.

TUI CEO'su Sebastian Ebel yaptığı değerlendirmede: "Türkiye yıllardır tatilcilerin gözdesi oldu ve bu durumun bu yıl tüm pazarlardan gelen etkileyici büyümeyle daha da sağlamlaştığını görüyoruz. Ülke, olağanüstü kaliteyle yüksek değerli bir destinasyon olmanın benzersiz bir kombinasyonunu sunuyor. İşimizin tüm segmentlerinde Türkiye'deki varlığımızı büyütmek istiyoruz.Türkiye turizmde dünyanın en başarılı ülkeleri arasında ve turizm daha da gelişmek için muazzam bir potansiyele sahip. Türkiye'deki olağanüstü otel ortaklarımızla gurur duyuyoruz ve güçlü ortaklıklarımızı bir üst seviyeye taşımaya kararlıyız. Ortak başarılarımızı daha da genişletmek için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.