Mizahın yıldız ismi Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar uzanan geniş repertuvarı ve kahkaha dolu hikayeleriyle seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.
"Ata Demirer Gazinosu", yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleriyle sahnedeki yerini alıyor. Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra, Demirer’e sahnede eşlik ediyor.
Dillere pelesenk olan şarkıların yer aldığı Bursa Bülbülü soundtrack albümüyle müzik listelerinde zirveye yerleşen Ata Demirer, bu özel gösterisinde izleyicisini her şarkıda farklı bir müzik türüne doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. ‘Ata Demirer Gazinosu’, 21 Şubat ve 7-26-27 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.
Kahkaha ve müzik dolu gazino akşamlar için 21 Şubat ve 7-26-27 Mart ‘Ata Demirer Gazinosu’ biletleri passo.com.tr’de satışta.
YORUMLAR