Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Balayı İçin En Romantik Rota: Le Chic Fethiye

Bu yaz nerede tatil yapacağım diye düşünüyorsanız size ısrarla Fethiye’yi tavsiye ediyoruz. Yeşilin ve mavinin başka hiçbir yerde rastlayamayacağınız uyumuna sahip olan Fethiye; tatil severlerin uğrak noktası olmayı başarıyor.

Balayı İçin En Romantik Rota: Le Chic Fethiye

Bu yaz nerede tatil yapacağım diye düşünüyorsanız size ısrarla Fethiye’yi tavsiye ediyoruz. Yeşilin ve mavinin başka hiçbir yerde rastlayamayacağınız uyumuna sahip olan Fethiye; tatil severlerin uğrak noktası olmayı başarıyor.

Balayı İçin En Romantik Rota: Le Chic Fethiye
17 Şubat 2022 - 16:05

Her şeyden önce, Fethiye’de birbirinden eğlenceli aktivitelere katılabileceğinizi hatırlatmalıyız. Dalyan Koyu’nda tüplü dalış, Saklıkent Kanyonu’nda gezinti, Kral Amyntas Kaya Mezarları’nı görme, Kelebekler Vadisi’nin eşsiz güzelliğine yakından tanıklık etme, 12 Adalar tekne turu ile mavi yolculuğa çıkma, Ölüdeniz’de doğanın ve tatilin tadını çıkarma, Kabak Koyu’nu görme ve daha birçok şey Fethiye sınırları içerisinde sizleri bekliyor. 

Fethiye; bilhassa balayı tatili için tercih ediliyor. Yeni evli çiftler; Fethiye’nin cennetten farksız doğasında harika bir tatil yapma ayrıcalığına erişebilirler. Takdir edersiniz ki, iyi bir tatil yapmak adına iyi bir konaklama mekanında kalmalısınız. Fethiye; birbirinden lüks ve konforlu otelleri ile bilinir. Le Chic Fethiye ise bilhassa glamping deneyimi yaşamak isteyenlere hitap eder. 

Glamping Balayı Tatili 

Doğayla baş başa kalacağınız bir tatil mi hayal ediyorsunuz? Bunun için çadır kurmanız gerekiyor. Ancak, çeşitli sebeplerden dolayı çadır kurmak istemiyor olabilirsiniz. Bu noktada, size glamping ile tanıştırmak istiyoruz. 

Glamping; dünyada olduğu kadar Türkiye’de de popüler olmaya başlayan bir tatil seçeneği! Siz de glamping sayesinde bir yandan kamp yaparken bir yandan da teknolojiden ve rahatlıktan ödün vermeme şansına erişebilirsiniz. Glamorous ve camping kelimelerinin bir araya gelmesiyle türetilen glamping özellikle balayı tatili için harika bir seçenektir. Glamping sayesinde kamp yapmanın vermiş olduğu özgür ve maceracı ruhu sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, otel konforundan ve teknolojiden de kesinlikle kopmazsınız. Bir başka deyişle, kalabalık otel ortamından uzaklaşmış olursunuz. Ancak, yine de konfordan kesinlikle taviz vermezsiniz. 

Türkiye’deki en iyi glamping alanlarından birisi de tartışmasız bir şekilde Le Chic Fethiye! Gelin, Le Chic Fethiye’nin sunmuş olduğu hizmetlere yakından bakalım! 

Le Chic Fethiye; Fethiye merkeze 38 km uzaklıktadır. Bu sayede, ulaşım açısından herhangi bir sıkıntı yaşatmaz. Karaağaç’ın Yediburunlar mevkiinde yer alır. Havayolu ile Fethiye’ye geldikten sonra özel aracınızla veya taksiyle kısa sürede kendinizi Le Chic Fethiye’de bulabilirsiniz. Ege atmosferinin büyüleyici görüntüsünü yakından deneyimlemek isteyenler için en iyi seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Siz de Le Chic Fethiye sayesinde daha önce hiç yaşamadığınız türden lüks, konforlu, doğayla iç içe bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Özellikle balayı tatili için uygun bir yer arayışında iseniz yolunuz kesinlikle Le Chic Fethiye’ye düşmeli! 

Doğa İle İç İçe Balayı Keyfi 

Balayı için uygun bir yer arayışında iseniz önünüzde birden çok seçeneğin olduğunu bilmelisiniz. İstediğiniz takdirde deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarabilirsiniz. Ancak, her zamankinden farklı bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız seçiminiz glamping olmalı! Glamping sayesinde doğayla baş başa kalma ayrıcalığına erişebilirsiniz. Buna ek olarak, otel konforundan ve teknolojik imkanlardan da hiçbir şekilde geri kalmazsınız. 

Le Chic Fethiye; büyüleyici manzarası ile diğer Fethiye otellerine kıyasla ne kadar ayrıcalıklı olduğunu gösterir. Yedi adet dome’dan (kubbe şeklindeki oda) oluşan tesiste her müşteriye iki farklı dome seçeneği sunulur. Romantik ortamı ile bilhassa balayı çiftlerinin memnuniyetini en iyi şekilde sağlamayı hedefler. 

Birçok otelde balayı suite bulunur. Le Chic Fethiye; bu konuda da farkını ortaya koyar. Bünyesinde bulunan Balayı Suite; çok özel bir tasarıma sahiptir. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız swimup özelliği ile dikkat çeker. Bu sayede, havuzun odanın içerisine kadar uzandığına şahitlik edebilirsiniz. Hem iç hem de dış mekanda havuz keyfi yaparak eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Buna ek olarak, odanın dekorasyonuna da kesinlikle hayran kalacağınızı söylemeliyiz. Tam yatağınızın üzerinde konumlanan pencere ile gökyüzünü ve yıldızları izleyerek uykuya dalabilirsiniz. Ayrıca, odanın doğayla yüzde yüz uyumlu dekorasyonu da sizi kendisine hayran bırakacak. Dış mekanda romantik jakuzi keyfi yapmanın da size vaat edilenlerden birisi olduğunu söylemeliyiz. 

Le Chic Fethiye; Türkiye’de başka hiçbir yerde bulamayacağınız imkanları ile takdir topluyor. En az Balayı Suite kadar eşsiz bir tasarıma sahip olan Junior Suite; size masalsı deneyimler vaat ediyor. Ege doğasının kokusunu içinize çekmek istiyorsanız Junior Suite’i tercih etmelisiniz. Ayrıca, odanın lüks ve konfor detaylarına da kesinlikle hayran kalacaksınız. Ultra lüks bir dome olarak size yatağınızdan gökyüzünü izleme keyfini sunar. Bunun yanı sıra, kişiye özel havuz ve veranda keyfi de bulunur. Bir başka deyişle, şık ve seçkin konsepti ile gönülleri kazanır. 

Balayı tatili için Le Chic Fethiye’yi tercih etmeniz hayatınızda vereceğiniz en doğru kararlardan birisi olacaktır. Herkesin ihtiyaçlarına hitap eden oda seçeneklerinin yanı sıra dünya mutfaklarına ait farklı lezzetleri bünyesinde toplayan A’La Carte restoranı ile de dikkat çeken Le Chic Fethiye; on üzerinden on almayı kesinlikle hak ediyor. 

Siz de glamping gibi doğanın ve lüksün bir araya geldiği bir tatil deneyimini yerinde yaşamak istiyorsanız vakit kaybetmeden Le Chic Fethiye ile iletişim kurmalısınız. Le Chic Fethiye bünyesinde yer alan odaların iç mekan tasarımları kadar dış mekan tasarımlarına da hayran olacaksınız. Balayı için eşinizle beraber geldiğiniz bu ortamdan dinlenmiş, mutlu olmuş ve eşsiz bir tecrübe yaşamış bir şekilde ayrılacaksınız. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum