Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BİLET DÜKKANI CEO'SU ERCAN UZMAN BİLET DÜKKANI'NIN HEDEFLERİNİ VE GELECEK PLANLARINI PAYLAŞTI !

Turizm teknolojileri alanında Türkiye’deki öncü markalar arasında yer alan Bilet Dükkanı'nın CEO'su Ercan Uzman ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.Ercan Uzman Bilet Dükanı'nın hedefleri ve gelecek planları hakkında önemli bilgiler paylaştı.Bu keyifli söyleşiyi siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz...

BİLET DÜKKANI CEO'SU ERCAN UZMAN BİLET DÜKKANI'NIN HEDEFLERİNİ VE GELECEK PLANLARINI PAYLAŞTI !

Turizm teknolojileri alanında Türkiye’deki öncü markalar arasında yer alan Bilet Dükkanı'nın CEO'su Ercan Uzman ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.Ercan Uzman Bilet Dükanı'nın hedefleri ve gelecek planları hakkında önemli bilgiler paylaştı.Bu keyifli söyleşiyi siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz...

BİLET DÜKKANI CEO'SU ERCAN UZMAN BİLET DÜKKANI'NIN HEDEFLERİNİ VE GELECEK PLANLARINI PAYLAŞTI !
23 Ekim 2023 - 11:40

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Bilet Dükkanı, 30 yıllık bir turizm geçmişine sahip online seyahat platformu olarak hizmet veren köklü bir firma. Aynı zamanda, turizm endüstrisinde yazılım teknolojileri geliştiren bir teknoloji firması olarak stratejik ortaklarımız için yatırımlar yapıyoruz.

Nihai tüketiciler için uçak biletinden, otel rezervasyonlarına, transferden, araba kiralamaya tüm hizmetlerin bir arada bulunduğu, avantajlı ve zengin seçenekler sunan,  hızlı ve kolay satın alma odaklı bir internet portalıyız. Ayrıca 2500 seyahat acentesi için de 2020 yılından bu yana bütün iş süreçlerini yönetebilecekleri kapsamlı teknolojik altyapı sunuyoruz.

Teknolojiye yaptığımız yatırımlar neticesinde bugün hem acentelere hem de bireylere dünyadaki yüzlerce havayolu şirketinin binlerce uçuş seçeneğini, otel, transfer ve araç kiralama hizmetini hızlı ve avantajlı fiyatlarla sunuyoruz. Çoklu GDS’ler, charter tedarikçileri ve “low cost” hava yolları ile iş birliği yaparak alternatifli ve avantajlı uçak biletlerini kolay bir arayüz ile saniyeler içinde kullanıcılarının önüne seriyoruz.
7/24 ücretsiz hizmet veren çağrı merkezimiz ile müşterilerimizin karşılaşabilecekleri herhangi bir sorunu hızlı ve etkili bir şekilde çözmeye özen gösteriyoruz.

Yüzlerce çözüm ortağımız ile birlikte 190 ülkede konforlu bir seyahat deneyimi sağlıyoruz. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyesiyiz, hem yurtiçinde hem yurt dışında 7 farklı ofisimiz bulunuyor.

Seyahat deneyimlerini "akıllı seyahat" mottosuyla birleştirerek kullanıcılarımız için eşsiz bir deneyim imkanı yaratıyoruz.
 
Bilet Dükkanı'nın Pazar payı ve hedefleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

Geçen sene ile bu senenin ilk 9 ay verileri karşılaştırdığımızda ciroda yüzde 78 büyüme, işlem adedinde yüzde 43 büyüme gerçekleştirdik. 2023 yılının ay bazlı trendinde de her ay büyümemiz devam ediyor ve bu bizim 2024 yılına çok daha pozitif bakmamızı sağlıyor. Şu anda yurt içinde 2600 acente ile çalışıyoruz ve bu acenteler aracılığıyla milyonlarca kişiye dolaylı hizmetler sunuyoruz. 2023’ün ikinci yarısında da Bilet Dükkanı olarak teknoloji odaklı yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürmeyi hedefliyoruz. “Akıllı seyahat” mottomuzla güçlenerek ilerliyoruz, dünyanın her yerinden kolay ve hızlı seyahat satın planlamanın keyfini tüm kullanıcılara deneyimletmek istiyoruz. Yaptığımız, planladığımız iş birlikleri ve yatırımlarla  3 haneli büyüme hedefini 2024 yılında gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.

Biz sektördeki 30 yıllık deneyimiz ile global bir marka olma hedefiyle yola çıktık. Uluslararası genişleme çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor. Almanya'daki ve Amerika’daki ofislerimizdeki mevcut kapasitemizi güçlendirerek ve faaliyetlerimizi genişleterek büyüme hedeflerimize odaklandık. Bu sayede dünya genelinde daha geniş bir müşteri tabanına ulaşmayı hedefliyoruz.
 
Turizm sektöründeki yeni trendler ile ilgili ne tür çalışmalar yürütüyorsunuz?

Yolcu deneyimlerini ‘’akıllı seyahat’’ kavramımız ile farklı bir boyuta taşımayı amaçlıyoruz. Bizim için akıllı seyahat kavramı avantajlı fiyatlarımız ve konforu merkezimize alan bütüncül bir deneyimden oluşuyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip seyahat portalımız ile tüketiciler işlemlerini saniyeler içinde basit bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Birbirinden çeşitli ve herkesin kendine uygun bir seçenek bulabileceği cazip indirimler ve özel kampanyalarımızla seyahat deneyimlerini herkes için daha keyifli hale getiriyoruz.
 
Bilet Dükkanı olarak, turizm yazılımları üreten bir teknoloji firmasıyız. Teknolojiyi ve yeni trendleri çok yakından takip ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı yürüten değişen ve gelişen bir markayız. Herkesin de bildiği üzere metaverse kavramı son yıllarda oldukça güç kazandı. Metaverse’ye adım atan ilk turizm firması olarak, grup şirketlerimiz içinde yer alan dünyanın öncü platformlarından GoArt Metaverse’te Bilet Dükkanı olarak yerimizi aldık. 
 
Metaverse deneyimini gerçek hayat ile bağlantılı ve fayda sağlayan bir şekilde kullanıcılarımıza sunmayı hedefliyoruz. Bu alanda kullanıcılarımız, metaverse dünyasındaki oyunlaştırma senaryolarıyla puan toplayarak gerçek dünyada uçak bileti, otel, transfer ve araç kiralama gibi hizmetlerimizden avantajlı olarak faydalanabilecek. Sanal kurguyu gerçek faydaya dönüştüreceğiz. Ayrıca NFT entegrasyonlarıyla Web 3.0 bağlantılı sadakat programımızın da adımlarını atmaya başladık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum