Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CONTINENT WORLDWIDE HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR, ŞİRKET GÜNEY AFRİKA'DA DA YENİ OTELLER AÇACAK.

Continent Worldwide Hotels, Güney Afrika'da Büyüme Planları Çerçevesinde Imperium Hospitality Consulting ile Anlaştı.

CONTINENT WORLDWIDE HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR, ŞİRKET GÜNEY AFRİKA'DA DA YENİ OTELLER AÇACAK.

Continent Worldwide Hotels, Güney Afrika'da Büyüme Planları Çerçevesinde Imperium Hospitality Consulting ile Anlaştı.

CONTINENT WORLDWIDE HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR, ŞİRKET GÜNEY AFRİKA'DA DA YENİ OTELLER AÇACAK.
15 Ekim 2024 - 09:12

Türkiye’nin en hızlı büyüyen otel franchise ve yönetim şirketlerinden biri olan Continent Worldwide Hotels, Güney Afrika'da Imperium Hospitality Consulting ile 20 yıllık Master Franchise ve Exclusive İş Geliştirme Anlaşmasına imza attı.

Anlaşma kapsamında, Imperium Hospitality, Güney Afrika’da Continent Worldwide Hotels’in tüm markalarının geliştirilmesinden sorumlu olacak ve aynı zamanda markaları komşu ülkelerde de tanıtma yetkisine sahip olacak.

Afrika’daki Büyüme Planlarımız İçin Bir Dönüm Noktası

Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan, bu yeni iş birlikteliği ve anlaşma ile ilgili heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Güney Afrika’da Imperium Hospitality Consulting ile birliktelik yapmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Hali hazırda Batı Afrika’da, Gambiya, Ghana ve Nijerya’da bulunan otellerimiz var. Bu yeni anlaşma ile, önümüzdeki 20 yıl boyunca markalarımızın Afrika'daki büyümesine odaklanacağız.Sayın Tania Langenhoven liderliğinde bölgede kendini kanıtlamış olan Imperium Hospitality Consulting hem orta hem de üst segmentte otel yönetimi konusunda oldukça güçlü bir şirket.Continent Worldwide Hotels ve markalarımızı portföylerine ekleme konusundaki kararları bizlerin de organik büyüme alanlarına doğal olarak uyum sağlamakta ve kendilerini Continent Worldwide Hotels bünyesine master franchise partnerimiz olarak katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”



Master Franchise partnerlikleri ile büyüme modeli uygulamasının, Güney Asya, Çin ve Orta Doğu gibi diğer bölgelerde zaten başarı gösterdiğine değinen Zagikyan, Afrika’daki potansiyeli vurgulayarak şu sözleri ekledi: “Bu ortaklığın hem mevcut hem de potansiyel franchise sahipleri için büyük avantajlar sunacağına dair inancımız tam. Imperium Hospitality Consulting ekibiyle birlikte gerçekleştireceğimiz ortak çabalarla, Afrika genelinde daha fazla tesisi Continent Worldwide Hotels bünyesine katmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” 

Markalamalar İle İlgili Ön Görüşmeler Tamamlandı

Imperium Hospitality Consulting'in kurucusu ve Genel Müdürü Tania Langenhoven da ortaklıkla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Continent Worldwide Hotels ile imzalamış olduğumuz master franchise anlaşması, Güney Afrika'nın en hızlı büyüyen otel zinciri olma vizyonumuzla tamamen uyumlu. Bu iş birliğiyle, ilk üç yıl içinde beş ila sekiz otel geliştirmeyi planlıyoruz ve ülke genelinde Continent’e bağlı markalar için güçlü bir alt yapı oluşturacağımıza inanıyoruz.Şirketimiz, Güney Afrika’da otel yatırımcılarına en iyi hizmet yelpazesini sunan ve vaadlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmesi ile bilinen sayılı otel yönetim ve danışmanlık şirketlerindendir. Bu sebeple,  otellere markalaşma, satış ve proje yönetimi hizmetlerimiz ile tam destek sağlıyor ve böylece gelir potansiyelini de en üst düzeye çıkarıyoruz.”



Langenhoven ayrıca, Continent Worldwide Hotels markalarının pazardaki çekiciliğine vurgu yaparak, bu markaların Güney Afrika pazarına mükemmel bir uyum içinde olduğunu belirtti: “Detaylı görüşmelerin ardından, bu iş birliğinin mükemmel bir eşleşme olduğuna emin olduk. Markalarımızın bölgedeki yatırımcılar ve mevcut markasız oteller için de oldukça cazip ve çekici olacağına inanıyoruz.”

Imperium Hospitality Consulting, Afrika genelinde otelcilik sektöründe yenilikler yapan ve yatırımcıları için alternatif marka fırsatları yaratmaya çalışan, müşteri memnuniyeti ve pazar liderliği odaklı yeni nesil bir yönetim şirketi olarak kendini konumlandırıyor.

Langenhoven, mevcut rolüne ek olarak Continent Worldwide Hotels - Güney Afrika CEO’su olarak da görev yapacak.
 
Imperium Hospitality Consulting Hakkında

Imperium Hospitality Consulting, Güney Afrika pazarında 15 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve lüks seyahat ve otelcilik sektörlerine marka geliştirme, satış temsili ve stratejik pazarlama hizmetleri sunan bir otel danışmanlık ve yönetim firmasıdır. Şirket, kurucusu Tania Langenhoven liderliğinde, çok sayıda proje ve mevcut otelin üçüncü taraf yönetimini üstlenmektedir.

Continent Worldwide Hotels Hakkında

2003 yılında kurulan Continent Worldwide Hotels, otel yönetimi, franchise ve danışmanlık konularında uzmanlaşmış bir şirkettir. Farklı segmentlere ve konseptlere hitap eden çeşitli markalara ev sahipliği yapmaktadır. Continent Worldwide Hotels bünyesinde Continent Hotels & Resorts, AncyrA Hotels & Inns, Swiss Inn by Continent, Lofty Collection Hotels, JOMO Hotels, ZEEZ Hotels, “by Continent Collection,” Acqua Celeste Resorts ve The Bungalow by Continent markaları bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi için: ContinentWorldwide.com | ContinentManagement.com
E-posta: [email protected]
©2024 Continent Worldwide Hotels - Tüm hakları saklıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum