Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CONTINENT WORLWIDE'TAN ÇİN'DE ÖNEMLİ STRATEJİK ORTAKLIK ANLAŞMASI !

Çin’in En Büyük Otelcilik Firmalarından CTG Hotels Holdings Corporation Limited ve Continent Worldwide Hotels, Ortaklık Anlaşması İmzaladı.

CONTINENT WORLWIDE'TAN ÇİN'DE ÖNEMLİ STRATEJİK ORTAKLIK ANLAŞMASI !

Çin’in En Büyük Otelcilik Firmalarından CTG Hotels Holdings Corporation Limited ve Continent Worldwide Hotels, Ortaklık Anlaşması İmzaladı.

CONTINENT WORLWIDE'TAN ÇİN'DE ÖNEMLİ STRATEJİK ORTAKLIK ANLAŞMASI !
08 Temmuz 2024 - 10:21

Otel geliştirme, franchise ve yönetim konularında önde gelen Türk şirketlerinden olan, ve Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden Continent Worldwide Hotels ve Çin’in en büyük otel yatırımcısı, işletmecisi ve markalama şirketlerinden biri olan CTG Hotel Holdings Corporation Limited (CTG Hotels) geçtiğimiz günlerde stratejik ortaklık ve bölgesel iş geliştirme konularını da kapsayan bir sözleşmeye imza attı.

CTG Hotels & Resorts, Çin Turizm Grubu Limited'in (China Tourism Group Corporation Limited ) olduğu CTG Hotels & Resorts Çin ve diğer Uzak Doğu bölgelerinde bulunan operasyonlarının  haricinde, İngiltere’de de bir otel grubu işletmekte.
 
Anlaşma ile beraber, CTG Hotels & Resorts bünyesindeki, 270’den Fazla Otel ile Doğrudan Etkileşim Sağlanıyor…

Bu yeni ortaklık ile, her iki şirketin markalarının MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika), Körfez bölgelerinde ve Çin'de birlikte büyümesi için gerekli çalışmaların da temeli atılmış ve aynı zamanda Continent Worldwide Hotels’in 270’den fazla, Metropark, Kew Green, Traveler Inn markalı otelleri ile birleşmesi avantajını sağlamış oldu. Bu birleşme ileriki aşamalarda, ortak rezervasyon platformları, misafir sadakat programları ve de ortak franchise marka satış platformları gibi birçok konuyu tek çatı altında toplama avantajı sağlayacak.
 
Stratejik İş Birliği İçeriği

Continent Worldwide Hotels ve CTG Hotels & Resorts, MENA (Orta Doğu ve Afrika), Körfez Ülkelerinde ve Türkiye’de iki konu üzerinde çalışacak. Birincisi, CTG Hotels & Resorts markalarının tanıtımı ve pazarlanması, ikincisi de mevcut Continent Worldwide Hotels’e bağlı bazı tesislerin, (dual branding) çift markalama yolu ile her iki otel grubunun sistemlerinde var olmalarının sağlanması…

Bu bağlamda, her iki firma da mevcut otelcilik yönetim ve franchise uzmanlıklarını ve kaynaklarını birleştirecek. Bu stratejik iş birliği ile, Continent Worldwide Hotels'in halen operasyonlarının devam ettiği pazarlardaki hareket kabiliyeti, CTG Hotels & Resorts'un uluslararası otel yönetimi deneyimi ve güçlü marka portföyü ile birleşmiş olacak.
 
Continent Worldwide Hotels Markaları da Çin ve Doğu Asya pazarlarında yatırımcılara tanıtılacak…

Aynı zamanda da, CTG Hotels & Resorts, Continent Worldwide Hotels'in portföyünde bulunan markalarının once Çin'de ve akabinde de tüm Doğu Asya ülkelerinde yatırımcılara ve otel sahiplerine tanıtılması ve geliştirilmesi faaliyetlerini üstlenecek ve bu markaların ülkede var olmasını sağlayacak.

Continent Worldwide Hotels ise, CTG Hotels & Resorts'un markalarının sorumluluğunu üstlenerek, onları MENA bölgesi ve Türkiye'de franchise ve yönetim sözleşmeleri yoluyla geliştirme yönünde çalışmalara başlayacak. Bu karşılıklı iş geliştirme stratejisi, her iki şirketin de uluslararası pazarlarda hem konumlarını güçlendirecek hem de büyümelerini sağlayacak.

Büyümeyi ve İnovasyonu Sürdürme

Stratejik iş birliği, aynı zamanda otelcilik sektöründeki yenilikleri ve inovasyonu da birlikte planlamak ve geliştirmek için de kurulmuş olacak. Her iki şirket de Continent Worldwide Hotels'in MENA bölgesindeki güçlü varlığını ve CTG Hotels &Resorts'un geniş ağını kullanarak ortak pazarlama ve satış girişimlerini uygulayacak. Bu girişimler şunları içerecek:
 

  • Ortak tanıtım kampanyaları ve reklamlar.
  • Ortak dijital pazarlama stratejileri.
  • Otel yönetimi ve operasyonlarında paylaşılan uygulamalar, ortaklaşa planlanmış yönetim kitapçıkları, konsept standartları 

Bu çalışmalar bittikten sonra, her iki grubun da otellerinde konaklayan misafirler, özel konaklama ve yiyecek ve içecek hizmet seçeneklerini, sadakat program yolu ile kazanacakları hediyeleri ve ortak geliştirilmiş rezervasyon sistemine erişim ve kültürel deneyimleri, kişiselleştirilmiş hizmetler gibi bir çok avantajdan da yararlanacaklar.

CTG Hotels & Resorts'un Global İş Geliştirme ve Operasyonlar Direktörü James (Yong Joo) Kim yaptığı açıklamada: "Continent Worldwide Hotels ve CTG Hotels & Resorts arasındaki işbirliği, bana göre özellikle CTG Hotels & Resorts için önemli bir dönüm noktası. Yeni açacağımız tesislerde ve de revize sonrası tüm otellerimizde uygulayacağımız konseptlerden sonra, misafirlerimiz, özel olarak tasarlanmış konaklama, yiyecek ve içecek ve de kişiselleştirilmiş hizmetler dahil olmak üzere bir çok yeni avantajdan yararlanacaklar. Ve bu da bizler için oyunun kurallarını değiştirmek olacak.Continent Worldwide Hotels ile böyle bir ortaklığa başlayacağımızdan dolayı çok mutluyuz ve franchise ve yönetim anlaşmaları aracılığıyla Orta Doğu, Körfez ve Türkiye bölgelerine giriş yapmayı ve bu pazarlarda da büyümeyi arzuluyoruz. Bu ortaklık, uluslararası genişleme stratejimizde önemli bir adımı temsil ediyor. Birleşik kaynaklarımızı kullanarak, misafirlerimize ve paydaşlarımıza sağladığımız değeri artıracağız." ifadelerini kullandı.


 
Grubumuz 50.000’den fazla odaya erişim kazanacak…

Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan ise yaptığı değerlendirmede: "CTG Hotels & Resorts ile bu stratejik iş birliğine girmekten büyük heyecan duyuyoruz.Bu ortaklık, güçlerimizi ve uzmanlığımızı birleştirerek Orta Doğu bölgesinde, Körfez bölgesinde ve de Türkiye’de yeni markalar tanıtma ve yeni konaklama deneyimleri sunmamızı sağlayacak ve aynı zamanda Continent'in markalarını Çin ana karasına ve genel olarak Doğu Asya'ya taşımanın kapısını açacak. Bu gelişme bizi heyecanlandırıyor. Aynı zamanda, bize Asya misafirperverliğini ve markalarını operasyonlarımızın devam ettiği tüm bölgelerde tanıtma fırsatı veriyor. CTG Hotels & Resorts’un Metropark, Kew Green ve Traveler Inn gibi kendi bölgelerinde gayet popüler markaları bulunmakta. Kısa bir süre içinde zincirlerimizi tek bir büyük zincir olarak geliştireceğimize inancım tam.Bu anlaşma kısa vadede bizlere 50.000’den fazla odaya erişim fırsatı tanıyor, sadakat programlarımızı birleştirme ve güçlendirme fırsatı tanıyor ve en önemlisi bizlere Türkiye’nin en büyük çok uluslu ve çok markalı otel zincirini kurmak için ilk adımı atma fırsatını veriyor.CTG Hotels & Resorts ve markaları ile birlikte, otelcilik sektöründe büyümeyi, inovasyonu ve sürdürülebilirliği artıracağız." ifadelerini kullandı.



CTG Hotels & Resorts Hakkında

CTG Hotels & Resorts, China Tourism Group Corporation Limited'in bir yan kuruluşu olup, 1985 yılında Hong Kong'da kurulmuş köklü bir geçmişe sahip, devlet teşvikli bir otel yönetim ve geliştirme şirketidir. Çin'in zengin kültürel mirasıyla uluslararası konaklama standartlarını birleştirme vizyonuyla, Metropark International, Metropark, Kew Green ve Traveler Inn gibi markalar altında 270'den fazla otel işletmektedir. Bu oteller, tamamen mülkiyetlerine sahip oldukları, ortak oldukları, yönetim anlaşması ile işletilen, kiralama anlaşması ile bünyeye katılan ve franchise verilen otellerden oluşmuş olup, grup yaklaşık olarak  50.000 oda kapasitesine sahiptir. Oteller, Hong Kong ve Makao da dahil olmak üzere Çin'in 40'tan fazla şehrinde, Birleşik Krallık'ta, Tayland, Laos, Brezilya ve Portekiz gibi diğer ülkelerde halen faaliyetlerine devam etmektedir.
 
Continent Worldwide Hotels Hakkında
 
Continent Worldwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otel yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren bir şirkettir. Bünyesinde farklı segment ve konseptlere hitap eden markalar (Continent Hotels & Resorts, AncyrA Hotels & Inns, Swiss Inn by Continent, Lofty Collection Hotels, JOMO Hotels, ZEEZ Hotels, “by Continent Collection”, Acqua Celeste Resorts, The Bungalow by Continent) barındırmaktadır.
 
Detay için:
ContinentWorldwide.com | ContinentManagement.com 
E-Posta: [email protected] 
©2024 Continent Worldwide Hotels - All rights reserved.

YORUMLAR

  • 0 Yorum