Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CONTINENT LUXURY SUITES & HOTEL DİYARBAKIR İÇİN İMZALAR ATILDI !

Continent Worldwide Hotels, Türkiye'nin hızla gelişen şehirlerinden biri olan Diyarbakır'da yeni bir yatırıma imza attı.

CONTINENT LUXURY SUITES & HOTEL DİYARBAKIR İÇİN İMZALAR ATILDI !

Continent Worldwide Hotels, Türkiye'nin hızla gelişen şehirlerinden biri olan Diyarbakır'da yeni bir yatırıma imza attı.

CONTINENT LUXURY SUITES & HOTEL DİYARBAKIR İÇİN İMZALAR ATILDI !
04 Temmuz 2024 - 11:25

Diyarbakır'ın en popüler caddelerinden biri olan Urfa Bulvarı'nda, bölgenin saygın firmalarından Odabaşı Grup liderliğinde yapılan bu devasa yatırım, 14 katlı iki bina olarak planlandı. Bu binalar,otel,rezidans ve Gastro AVM olarak inşa ediliyor.
 
Odabaşı Grup yönetiminden yapılan açıklamada : “Otomotiv dahil, sağlık inşaat petrol gibi bir çok iş kolunda faaliyet gösteren bir firmayız. Son zamanlarda, turizm ve otelciliğin de ilgimizi çekmesi,ve bu alanda da hem şehrimize hem de ülkemize bir fayda sağlamak ve şehrimizdeki gençlerimize istihdam sağlamak adına ve şehrimizi dışarıdan ziyaret etmek isteyen misafirlerimize rahat güvenilir bir ortamda kaliteli vakit geçirecekleri bir konaklama imkanı sunmak isteğimiz sonucu, şehrimizde de otel ihtiyacının, konaklama ihtiyacının her geçen gün daha fazla talep görmesinden dolayı, çok özel ve kaliteli hizmet seçeneklerini içinde barındıran bir yatırım yapmaya karar verdik. Binamız, otel, rezidans, ofisler Bay / Bayan Spa, Vip Toplantı salonları 800 kişilik konferans salonuyla ve yazlık ve kışlık restaurant imkanıyla hizmete girecek. Ayrıca birçok yeni yiyecek ve içecek markasını bünyesinde barındıracak bir Gastro AVM’den oluşan ve stratejik bir konuma sahip olan bir merkez olacak” ifadeleri kullanıldı.
 
Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden ve yurt dışında en hızlı büyüme ivmesine sahip olan otel markalarını bünyesinde bulunduran franchise ve yönetim firması Continent Worldwide Hotels'in üst segment markası olan Continent Luxury Suites & Hotel Diyarbakır, Nisan 2025'te operasyonlarına başlamayı hedefliyor. Bu yeni 25 bin metre karelik devasal kompleks, 110 otel odası, ana restoran, fine dining a la carte restoran ve teras, girişte Sansibba Tchibo Premium Coffee alanı ve 800 kişiye kadar kapasitesi olan bir balo salonu ile çok amaçlı toplantı salonlarına, Bay bayan yüzme havuzlu Spa Merkezıne ev sahipliği yapacak. Rezidans binası ise mix use konseptte tasarlandı ve 2+1 süitler ile ofislerden oluşacak.Odabaşı Grup, bu proje ile Diyarbakır'da konfor ve lüksü bir arada sunmayı amaçlıyor.

İmzaların karşılıklı atıldığı toplantıda Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan, verdiği demeçte şunları ifade etti: "Bu projeyle Diyarbakır'a dünya standartlarında bir konaklama ve yaşam alanı kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Continent Luxury Suites & Hotel Diyarbakır, hem yerli hem de yabancı misafirlerimiz için benzersiz bir deneyim sunacak. Bölgenin en hızlı gelişen ve de aynı zamanda bölgenin gelişmesinde en önemli rolü oynayan Diyarbakır’da, markamızın var olması bizim için çok önemliydi ve bunu bize sağlayan ve bize güvenen Sayın Odabaşı Grup Yönetim Kurulu başkanı Ender Bey'e özellikle teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Markalarımız, özellikle Orta Doğu ülkelerinde hızla büyümeye devam ederken, bizlere güvenen yatırımcılarımızın da desteği ile,her geçen gün Türkiye’de de hızla büyümeye devam edeceğimize olan inancımız tam. Şanlıurfa, Mardin, Ankara, Çanakkale, Biga, Bursa, Konya ve Kayseri’de inşaatları devam eden tesislerimiz bulunmakta. 2024 ve 2025’te, sırayla açılacak bu otellerin haricinde yeni görüşmelerimiz de bulunmakta. Yatırımcı dostu yaklaşımımız ve Milli Sermayeyi ülke içinde tutmak yolundaki gayretlerimiz, bizimle aynı değerleri paylaşan ve yerli otelcilik firmalarına destek veren yatırımcılarımızla birlikte çok güzel bir sinerji ile devam etmekte”
  
Continent Worldwide Hotels hakkında:
 
Continent Worldwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otel yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren bir şirkettir. Bünyesinde farklı segment ve konseptlere hitap eden markalar (Continent Hotels & Resorts, AncyrA Hotels & Inns, Swiss Inn by Continent, Lofty Collection Hotels, JOMO Hotels, ZEEZ Hotels, “by Continent Collection”) barındırmaktadır.
 
Detay için:
ContinentWorldwide.com|ContinentManagement.com
E Posta:[email protected]
©2024ContinentWorldwideHotels-Allrightsreserved.

YORUMLAR

  • 0 Yorum