Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CONTINENT WORLDWIDE HOTELS, ANCYRA HOTELS & INNS MARKASI İLE SUUDİ ARABİSTAN'DA 30 OTEL AÇACAK !

Otel geliştirme, franchise ve yönetim konularında önde gelen Türk şirketlerinden olan ve Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden Continent Worldwide Hotels, AncyrA Hotels & Inns Markası ile Suudi Arabistan'da 30 yeni otel açacak…

CONTINENT WORLDWIDE HOTELS, ANCYRA HOTELS & INNS MARKASI İLE SUUDİ ARABİSTAN'DA 30 OTEL AÇACAK !

Otel geliştirme, franchise ve yönetim konularında önde gelen Türk şirketlerinden olan ve Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden Continent Worldwide Hotels, AncyrA Hotels & Inns Markası ile Suudi Arabistan'da 30 yeni otel açacak…

CONTINENT WORLDWIDE HOTELS, ANCYRA HOTELS & INNS MARKASI İLE SUUDİ ARABİSTAN'DA 30 OTEL AÇACAK !
02 Temmuz 2024 - 10:56

Continent Worldwide Hotels, ana markası Continent Hotels & Resorts’den sonra, AncyrA Hotels & Inns markasını da Suudi Arabistan pazarına tanıttı.

Continent Hotels & Resorts, başarılı kariyeri ile göz dolduran deneyimli otelci Fuad Al Filali tarafından yönetilen Dyafat Al Atheel Company ile imzalanan Master Franchise anlaşması ile marka haklarını kullanma ve geliştirme üzerinde mutabık kaldıklarını açıkladı.

Master Franchise anlaşması, Continent Worldwide Hotels'in Orta Doğu'daki iştiraklerinden biri olan Elite Hospitality Group ve Dyafat Al Atheel Company arasında imzalandı. Anlaşma, 2030 yılına kadar orta ve üst orta segmentlerde 30 AncyrA Hotels & Inns otelinin geliştirilmesini ve işletilmesini öngörmekte. Anlaşma ile Suudi Arabistan'da konaklama standartlarının yükseltilmesi ve Suudi Arabistan'a seyahat edenlere uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunulması hedefleniyor.
 
Özel Geliştirme Hakları

Dyafat Al Atheel Company, Anlaşma şartlarına göre, AncyrA Hotels & Inns markasının kullanım ve pazarlama haklarını 20 yıl süreyle almış oldu.Bu stratejik hamle, Dyafat Al Atheel'in pazardaki iş geliştirme gücü, markanın güçlü itibarı ve Continent Worldwide Hotels'in otel yönetimi ve geliştirme konusundaki tecrübelerini birleştirerek, AncyrA markasını bölgede hızla tanıtmaya olanak sağlayacak.
 
Continent Hotels MENA bölgesi CEO’su Shady Boueiry yaptığı değerlendirmede:  "Continent Worldwide Hotels ve Dyafat Al Atheel Company arasındaki işbirliği, Suudi Arabistan otelcilik sektörü için önemli bir adımı işaret ediyor.Bu ortaklık, Suudi Arabistan genelinde kaliteli ve erişilebilir konaklama deneyimleri sunmak için güçlerimizi ve uzmanlığımızı birleştirmemize olanak tanıyor. Ve diğer markalarımızın yeni pazarlara girmesi ve seçkin hizmetlerimizi daha geniş bir kitleye tanıtmamız için bir kapı açıyor." ifadelerini kullandı.
 
Dyafat Al Atheel Company CEO’su Fuad Al Filali ise şu ifadelerde bulundu: "Dyafat Al Atheel, 1981 yılında kurulmuş, Hac ve Umre hizmetleri ve otel yatırımları konusunda uzmanlaşmış deneyimli bir otel geliştirme şirketidir. Şirketimiz, bu alanda ISO uluslararası sertifikası alan ilk Suudi şirket olma ayrıcalığına sahiptir. Mekke ve Medine'de 8.700'den fazla odasıyla, otuz yılı aşkın süredir hacılara hizmet vermekte olan bir firmayız. İstikrarlı çalışmalarımız sayesinde, yatırımlarımızı da her geçen gün çoğaltmaya ve çeşitllendirmeye devam etmekteyiz. Bugün, Dyafat Al Atheel, Mekke ve Medine'de değişik segmentlerde 14 otel yönetmekte ve başarı ile işletmektedir. Bu deneyim, bizi Suudi Arabistan'da otel yatırımında lider bir şirket haline getirdi. Artık yeni markamızı da büyüteceğiz, Planlarımız çerçevesinde, mevcut bazı otellerimizi bu marka altında hizmete sokacağız. Sonrasında ise planlanmış yeni yatırımlarımızı dab u markamız ile açmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Suudi Arabistan’da  2030’a kadar en az 30 AncyrA Hotels & Inns markalı otel açmak ve işletmek."
 
Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan da konu ile ilişkin şunları söyledi: "Bugün bizler için önemli bir gün. Geçtiğimiz iki senede Suudi Arabistan'da başlattığımız Continent Hotels & Resorts markasını tanıtma ve yaygınlaştırma yolculuğumuz, bugün Continent markalı açık otellerin bulunması ve açılacak 17 otelimizin daha olması sonucunu bizlere getirdi. Ve yine bugün, Ankara'nın eski isminden esinlenerek yola çıktığımız ve yaygınlaştırmayı hedeflediğimiz AncyrA Hotels & Inns markası, Vietnam ve Endonezya'da toplamda 3 otel ile operasyonlarına devam ederken, yeni bir maceraya çıkıyor ve Orta Doğu'nun en hızlı gelişen ülkelerinden birinde yeni bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Umuyorum ki yakın zamanda birçok yeni açılış haberini vermeye başlayacağız."
 
Continent Worldwide Hotels Hakkında
 
Continent Worldwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otel yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren bir şirkettir. Bünyesinde farklı segment ve konseptlere hitap eden markalar (Continent Hotels & Resorts, AncyrA Hotels & Inns, Swiss Inn by Continent, Lofty Collection Hotels, JOMO Hotels, ZEEZ Hotels, “by Continent Collection”, Acqua Celeste Resorts, The Bungalow by Continent) barındırmaktadır.
 
Detay için:
ContinentWorldwide.com | ContinentManagement.com 
E-Posta: [email protected] 
©2024 Continent Worldwide Hotels - All rights reserved.

YORUMLAR

  • 0 Yorum