Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAŞAM ENERJİNİZİ VE MODUNUZU YÜKSELTECEK ŞARKILAR LİSTESİ !

İçinde bulunduğumuz çevrede yaşadığımız olumsuzluklar ve karşılaştığımız haksızlıklar nedeni ile malesef zaman zaman ruh halimiz olumsuz etkileniyor.Bunun sonucunda modumuz düşüyor ve yaşam enerjimizi kaybediyoruz.Peki, bu durumdan nasıl kurtulacağız ? Modumuz düştüğünde tekrar nasıl mutlu olacağız ?

YAŞAM ENERJİNİZİ VE MODUNUZU YÜKSELTECEK ŞARKILAR LİSTESİ !

İçinde bulunduğumuz çevrede yaşadığımız olumsuzluklar ve karşılaştığımız haksızlıklar nedeni ile malesef zaman zaman ruh halimiz olumsuz etkileniyor.Bunun sonucunda modumuz düşüyor ve yaşam enerjimizi kaybediyoruz.Peki, bu durumdan nasıl kurtulacağız ? Modumuz düştüğünde tekrar nasıl mutlu olacağız ?

YAŞAM ENERJİNİZİ VE MODUNUZU YÜKSELTECEK ŞARKILAR LİSTESİ !
04 Temmuz 2024 - 11:30

Modumuz düştüğünde bizi tekrar mutlu edecek ve modumuzu yükseltecek yöntemlerin başında müzik dinlemek geliyor.Biz bu yazımızda siz değerli okurlarımız için sizleri mutlu edecek yaşam enerjinizi yükseltecek şarkılar listesi hazırladık.Hazırsanız başlıyoruz...

Sizi mutlu edecek modunuzu yükseltecek şarkılar listesi

Laura Branigan - Self Control

Laura Branigan'ın dünyaca ünlü "Self Control" isimli şarkısı 80'lerde müzik listelerini alt üst etmişti.Gerek temposu gerekse sözleri enerjinizi tavan yaptıracak cinsten olan bu muhteşem şarkıyı bir numaranıza eklemeli ve sık sık dinlemelisiniz.Şarkının remix versiyonlarını da dinlemenizi tavsiye ederiz.

 

Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul

Diskoların vazgeçilmezi "You're My Heart, You're My Soul" şarkısı Modern Talking'in 1985 yılında piyasaya çıkan "The 1st Album" adlı ilk albümünün çıkış teklisidir.Muhteşem bir tekno müziktir.Çıktığı günden bugüne dünya müziğinde hala önemli bir yer tutmaktadır.Bu şarkının cover ve remixlerini de dinlemenizi tavsiye ediyoruz.

 

ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)

İsveçli müzik Grubu ABBA'nın muhteşem eseri Gimme! Gimme! Gimme! isimli şarkıyı unutmamak gerek.1979 yılında kaydedilen şarkı halen günümüzde de dinlenmektedir.


 

Ayşe Özyılmazel - Enerji

Ayşe Özyılmazel'ın tüm şarkıları ayrı bir güzel.Fakat, Enerji isimli şarkısı gerçekten enerjiyi tavan yaptırıyor.Gerek nakaratı gerekse müzik ritimleri enerjinizi yükseltecek.Ayşe Özyılmazel dünyaca ünlü sanatçımız Neco'nun kızı.Bir sanatçı kızından da ancak bu kadar keyifli bir şarkı beklenirdi.Sayın Ayşe Özyılmazel'e bu enerji dolu şarkıyı hayatımıza soktuğu için teşekkür edelim bu arada...



Rengin - Aldatıldık

"Bize neler neler öğrettiler, sevdalar üstüne, aldatıldık, aldatıldık, Sevda böyle değil.Ne masallar ninniler söylediler dünya üstüne, aldatıldık, aldatıldık, Sevda böyle değil" bu muhteşem nakaratları duyduğunda bile insan bir tuhaf oluyor değil mi ? Birde şarkıyı dinleyin ne demek istediğimizi anlayacaksınız ! 1996 yılı yapımı bu şarkı o dönem müzik listelerini alt üst etmişti.



Reyhan Karaca - Sevdik Sevdalandık

Biraz daha hızlanalım mı ne dersiniz ? Listemizde döneminde listeleri alt üst eden muhteşem bir şarkı var.Reyhan Karaca "Sevdik Sevdalandık" şarkısı ile müzik severlerin gönlünde taht kurmuştu.Bu şarkıyı mutlaka listenize eklemelisiniz.

 

Survivor - Eye Of The Tiger

Muhteşem bir şarkı.Hadi güç senin , enerji is loading.1982  yapımı olan Sylvester Stallone filmi " Rocky 3 "ün muhteşem müziği." Eye Of The Tiger " şarkısını seslendiren Survivor'ın şarkıya çektiği klip Rocky filmindeki etkisi kadar ses getirmemiştir inanın.Ne diyelim; Survivor grubuna "Eye Of The Tiger " hayatımıza soktuğu için sonsuz teşekkürler.

 

Athena - Arsız Gönül
 
“Ben mesela uçarım mesela yerlere göklere sığamıyorum” Athena deyince akan sular duruyor.Athena’nın ülkemiz müziğindeki katkıları tartışma götürmez.Bu muhteşem şarkıyı dinlemeli kendinizi ritme kaptırmalısınız.

 

Barış Manço - Kara Sevda
 
Ve elbette Barış Abimiz! İsmini gördüğünüzde gözleriniz dolu dolu oldu değil mi ? Barış Manço’nun hangi şarkısını buraya yazmaya kalksak sığmaz.Biz yine de saygı gereği Japonları sahnede coşturduğu muhteşem şarkısı Kara Sevda’ya yer vermek istedik.Seni çok özledik Sevgili Barış Ağabey ! Türkiye’de kültür ve sanat yaşamına katkılarından ve bize verdiğin milli bilinç nedeni ile sonsuz teşekkürlerimizle. 

 

Sizler için sizi mutlu edecek enerjinizi arttıracak şarkılar listesi hazırladık.Canınız sıkan, modunuzu düşüren her türlü olumsuzluğa ve haksızlığa karşı açın , dinleyin ve mutlu olun !
 
Mutlu günler dileriz…

YORUMLAR

  • 0 Yorum