Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PARA ÖDEYEREK YADA YATIRIM YAPARAK VATANDAŞLIK ALABİLECEĞİNİZ ÜLKELER !

Paranız var ve farklı bir ülkenin vatandaşı olmak istiyorsunuz işte size fırsat.Siz değerli okurlarımız için yatırım yaparak veya para ödeyerek vatandaşlık alabileceğiniz birbirinden güzel ülkeleri sıraladık.Keyifli okumalar…

PARA ÖDEYEREK YADA YATIRIM YAPARAK VATANDAŞLIK ALABİLECEĞİNİZ ÜLKELER !

Paranız var ve farklı bir ülkenin vatandaşı olmak istiyorsunuz işte size fırsat.Siz değerli okurlarımız için yatırım yaparak veya para ödeyerek vatandaşlık alabileceğiniz birbirinden güzel ülkeleri sıraladık.Keyifli okumalar…

PARA ÖDEYEREK YADA YATIRIM YAPARAK VATANDAŞLIK ALABİLECEĞİNİZ ÜLKELER !
20 Haziran 2024 - 09:00

Ülkelerin vatandaşlık prosedürleri bir birinden oldukça farklı.Özellikle vatandaşlık almak bir çok ülkede uzun vadede yaşamayı ve o ülkede oturma ve çalışma vizesi almayı gerektiriyor.Bununla birlikte  bazı ülkeler belli bir ücret karşılığında vatandaşlık vermekte. İşte o ülkeler … 

Yunanistan Vatandaşlığı Almak


Tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile turistlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında yer alan Yunanistan’dan vatandaşlık almak son zamanların en gözde trendi.Eğer bu ülkeye 250 bin Euro’luk yatırım yaparsanız 5 yıllık oturma izni alabiliyorsunuz.Aileler oturum başvurusuna anne-babalarını da dâhil edebiliyor.Çocuklar ise oturum haklarını 21 yaşına kadar kullanabiliyor.Fakat bu hak çalışma iznini kapsamıyor.

Portekiz Vatandaşlığı Almak 


Portekiz ekonomik ve kültürel anlamda zengin olan bir Batı Avrupa ülkesi. Bu eşsiz ülkede vatandaşlık almak minimum 500 bin Euro.En az 500 bin Euro değerinde konut alan yabancılar vizesiz dolaşım hakkına kavuşuyor.Yine, Portekiz’de en az 10 kişiye istihdam sağlayan bir iş kuran yabancılara oturum izni veriliyor.Sürekli oturum hakkı başvurusu için ülkede 5 yılı geçirmek gerekiyor.

Malta Vatandaşlığı Nasıl Alınır ?


Malta, Güney Avrupa’da, Orta Akdeniz’de ve Sicilya’nın güneyinde bulunan adalarda yer alıyor.Malta, dünyanın en küçük ada ülkeleri ve nüfus yoğunluğu en yüksek ülkeleri arasında yer almakta. Malta vatandaşlığı AB üyesi ülkelerde ve İsviçre’de yaşama, çalışma, eğitim alma gibi fırsatlar sağlıyor.Diğer ülkelere oranla Malta Vatandaşlığı başvurusu için en az 800 bin Euro yatırım şartı bulunmakta ve Malta hükümetine en az 650 bin Euro hibe yapmalısınız.Yada Malta’da en az 350 bin Euro değerinde konut almalısınız.Alternatif olarak ise, 5 yıllığına konut kiralayabilirsiniz. Kiralanacak konutun ise yıllık tutarının en az 16 bin Euro olması gerekli.150 bin Euro tutarında 5 yıl vadeli Malta devlet tahvili yatırımı yapmakta Malta Vatandaşlığı için çözüm.

Kanada Vatandaşlığı


Kanada, doğası, zengin kültürü ve yaşam koşullarının iyiliği nedeni ile vatandaşlık için en çok tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor.Kanada’da oturma izni ve vatandaşlık hakkı elde etmek için gerekli şartlar ise şunlar; 400 bin dolarlık yatırım ve 800 bin dolarlık banka hesabı vatandaşlık almanız için yeterli.



Kanada’da vatandaşlık başvurusu öncesinde göçmenlik statüsünün kabul edilmesi önemli bir detay.

Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlığı


Tüm dünyanın gözdesi Amerika’da yaşamak hiçte sanıldığı kadar kolay değil. Tabi 5 yıl yaşadıktan sonra vatandaşlığa kabul edileceğinizi belirtmeden geçmeyelim.ABD hükümetinin belirlediği bölgelerde süresiz oturum hakkı elde etmek için 2 yol var:

• 500 bin dolar yatırım yapmak ve bu yatırımla en az 10 kişilik istihdam sağlamak
• 1 milyon dolar sermayeli şirket kurmak 

Almanya Vatandaşlığı nasıl alınır ?


Türklerin yıllar önce çalışmak ve Türkiye’deki ailesine para göndermek için gittiği Ülke. Otomotiv Sanayi Devi Ülkesi Almanya kendine has kültürlere sahip şehirleriyle farklı bir ülke olmayı başarmış. Almanya, gerek ekonomik gerek kültürel gerekse sosyal açıdan ziyaretçilerini mutlu edebilen bir ülke.



Almanya’da önce oturma, sonra vatandaşlık hakkı elde etmek için tek şart var; 250 bin Euro yatırımla bir iş kurmak ve bu iş yerinde Alman vatandaşlarına istihdam sağlamak.

Her ne kadar son yıllarda yurt dışında yaşamak isteyenlerin sayısı artmış olsa da Türkiye’nin cennetten farkı olmayan harika bir ülke olduğunu unutmayalım.Umarım listemiz sizler için faydalı olmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum