Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RADISSON BLU HOTEL İSTANBUL OTTOMARE "YILIN FRANCHISE OTELİ" ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ !

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare Orta, Güney Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye'deki seçkin oteller arasından 'Yılın Franchise Oteli' ödülünü almaya layık görüldü.

RADISSON BLU HOTEL İSTANBUL OTTOMARE "YILIN FRANCHISE OTELİ" ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ !

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare Orta, Güney Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye'deki seçkin oteller arasından 'Yılın Franchise Oteli' ödülünü almaya layık görüldü.

RADISSON BLU HOTEL İSTANBUL OTTOMARE
29 Aralık 2023 - 09:59

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare öne çıkmış ve bu prestijli ödülü kazanmıştır. Bu ödül, misafir memnuniyeti, sadakat dönüşümü ve marka standartlarındaki olağanüstü performanslarında açıkça görülen, benzersiz misafir deneyimleri sunma konusundaki sarsılmaz taahhüdün bir kanıtıdır.
 
Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare başarı hikayesi seçkin ekibimizin özverisi ve değerli misafirlerimizin sarsılmaz sadakati ile mümkün olan kolektif bir başarıdır,sözleri ile özetlemektedirler.
 
Marmara Denizi’ne sıfır noktasında muhteşem manzarasıyla tarihi yarımadanın batısında konumlanan Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare şehrin içinde resort rahatlığını sizlere yaşatıyor.
 
Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare deniz ve havuzun mavisinde, yemyeşil doğasıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Havuzun serin sularında keyif yapmanın yanı sıra tüm odalarından denize açılan büyülü manzarası, Radisson Blu Istanbul Ottomare’yi İstanbul’un en çok tercih edilen otellerinden biri haline getiriyor.


Ömer Özcan - Genel Müdür , Baran Türkel - Country Director Development & Franchise Services, Turkey
 
Otelde, 16 Standart Oda, 30 Standart Balkonlu Oda, 61 Premium Oda, 24 Süit Oda ve bir adet Kral Dairesi olmak üzere toplamda 133 adet günümüz konaklama trendlerini yansıtan misafir odaları bulunuyor. Misafir konforu ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dizayn edilen odalar aynı zamanda şıklığıyla da öne çıkıyor. Otelin tüm odalarında ütü ve ütü masası, tartı, kahve ve çay seti, üst düzey odalarda espresso makinesi gibi modern ek hizmetlerin yanı sıra Marmara Denizi’nin ışıltılı ve nefes kesen manzarası sizlere sunuluyor. Tüm misafirler sunduğumuz ücretsiz hızlı internetin keyfini çıkarırken, eşsiz deniz manzarasına karşı kahvesini yudumlamanın tadını çıkarabiliyor.
 
Taze ve yerli ürünlerle Türk mutfağına eşsiz bir yorum getiren Finemare Restoran’da, Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasıyla kendinizi şımartın. Stil sahibi ve modern dizaynıyla öne çıkan restorandaki açık mutfakta leziz yemeklerin yapılışını izleyebilir ya da havuz başındaki palmiyeler eşliğinde şehrin stresinden uzakta bir akşam yemeğinin keyfini çıkarabilirsiniz.
 
Şehrin merkezinde ve toplu taşıma araçları ile kısa sürede ulaşabileceğiniz Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare; etkinlik ve toplantılar için muhteşem fırsatlar sunuyor. En son teknolojiyle donatılan ve tamamı gün ışığı alan 4 toplantı salonunda toplamda 100 konuk ağırlayabilirsiniz. Toplantılarınızı kolaylaştıracak son model ekipmanlar ve ücretsiz yüksek hızda internetin yanı sıra deneyimli mutfak ekibimizin hazırladığı yemek ve kahve molalarıyla toplantılarınızı en verimli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.            
 
Otelin lüks spası ve tam donanımlı fitness merkezi kendinizi şımartmak için mükemmel bir adres. Kadınlar ve erkekler için ayrı ıslak alanlarının bulunduğu dinlendirici spa bölümünde açık ve kapalı havuz , fitness merkezi, özel egzersiz stüdyosu, hamam, buhar banyosu, sauna, jakuzi ve bakım odalarının yanı sıra özel olarak kiralanabilen VIP spa ve süiti de yer alıyor.
 
Misafirlerin ve çalışanların sağlığı ve güvenliği, Radisson Hotel Group’un birinci önceliğidir. Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare, Radisson Hotels Güvenlik Protokolü programındaki tüm tedbirleri uygulamaktadır. Derinlemesine temizlik ve ilaçlama protokolleri, dünyanın önde gelen denetim, doğrulama, test ve sertifikasyon şirketi SGS ile birlikte geliştirilmiş olup, misafirlerin otele girdikleri andan ayrıldıkları ana kadar güvenli ve huzurlu olmalarını sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Radisson Hotel Group ayrıca, iş toplantılarına ve etkinliklerine hızlı bir dönüş sağlamak adına EMEA portföyündeki tüm tesislerindeki toplantı ve etkinlik katılımcıları için kapsamlı test programı ve hızlı test hizmeti sunan ilk otel grubudur. 
 
RADISSON BLU HAKKINDA
 
Radisson Blu, Avrupa'nın en büyük üst düzey otel markasıdır ve şık mekanlarda kişiselleştirilmiş bir hizmet sunar. Radisson Blu, büyük fark yaratan küçük ayrıntılara özen göstererek her konaklamada unutulmaz deneyimlere ilham veriyor. Otellerimiz ve tatil köylerimiz, benzersiz bir “Evet Yapabilirim!” hizmet anlayışı ile ile özgün ve ilgili konuk deneyimleri sunarak eksiksiz bir yenilikçi ürün ve hizmet yelpazesi sunar!. Radisson Blu otelleri büyük şehirlerde, önemli havaalanlarında ve eğlence merkezlerinde bulunabilir. Misafirler ve profesyonel iş ortakları, olağanüstü avantajlar ve ödüller sunan küresel bir sadakat programı olan Radisson Rewards'a katılarak Radisson Blu deneyimlerini geliştirebilir.
 
Radisson Blu; Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson ve Radisson Hotels'in tek bir ticari çatı markası altında bir araya getirilen Radisson Hotel Group'un bir parçasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum