Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye'de Saç Ekiminde En Yeni Teknikler

NordisMed Kurucusu Dr. Emre Güvercin ile sağlık turizmi alanında kullanılan yöntemler, doktor kaliteleri ve Türkiye'nin sağlık turizminde ki rolünü ele aldık.

Türkiye'de Saç Ekiminde En Yeni Teknikler

NordisMed Kurucusu Dr. Emre Güvercin ile sağlık turizmi alanında kullanılan yöntemler, doktor kaliteleri ve Türkiye'nin sağlık turizminde ki rolünü ele aldık.

Türkiye'de Saç Ekiminde En Yeni Teknikler
12 Eylül 2017 - 22:00

NordisMed Kurucusu Dr. Emre Güvercin ile sağlık turizmi alanında kullanılan yöntemler, doktor kaliteleri ve Türkiye'nin sağlık turizminde ki rolünü ele aldık. Güvercin’e göre “Türkiye, günümüz teknolojisinde kullanılan yöntemler, uzmanlar ve eğitimli personel sayesinde sağlık turizmi alanında dünyada akla gelen ilk ülke konumunda. Bunun nedeni her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip edip daha doğal görünümü elde etmek ve hastaların memnuniyetini garantili hale getirmek için gece gündüz çalışmamızdır. Saç ekimi alanında yenilikçi yaklaşım, gelişmiş teknikler ve doktorlarımız sayesinde adaylar yeni saçlarının uzamasını izlerken, eski özgüveninizi geri kazanacaklar” dedi.


Merkezimize gelen erkek adaylarda yaptığımız tespitler neticesinde, parlak ve gür ve uzun saçlara sahip olmak istiyorlar. Ne yazık ki, erkeklerde saç dökülmesi adayların görünüşünü ve ayna karşısındaki özgüvenini etkileyen kozmetik bir sorundur. Erkek adaylarda bazen saçlar dönemsel olarak ve mevsimsel nedenlerden ötürü dökülebilir. Bu gibi durumlar çok rahatsız edici olmasada genetik olarak saç kaybı yaşayan adaylar oldukça mutsuz. Saç dökülmesi özgüveninize gölge düşürüyor ve aynaya baktığınızda mutsuz hissetmenize neden oluyorsa, yenilikçi teknolojiler ile iz bırakmadan ve kısa sürede sosyal hayata dönerek saç ekimi tekniklerinden faydalanabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca saçları dökülen kişiler için ulaşılmaz bir hayal gibi görünen sağlıklı ve gür saçlara sahip olmanın yolları var. Türkiye, günümüzde sağlık turizminde dünyanın önde gelen birkaç ülkesinden biridir. Bizim de uyguladığımız yenilikçi ve gelişmiş teknikler sayesinde, yeni saçların uzamasını teşvik etmek ve eski özgüveninizi geri kazanmanız mümkün.
 
İZ BIRAKMAYAN EN YENİ YÖNTEMLER
 
FUE ve DHI tekniklerinden sonra saç ekimi alanında büyük bir yenilik olarak görülen Safir FUE yönteminin de dahil olması ile artık tedavi minimum risk ve yara izi olmadan çok hassas bir şekilde gerçekleştirilebilir.
Özellikle safir teknolojisi, kliniğimizde çalışan doktorların donör bölgeden alınan saç köklerinin alıcı alana çok daha hassas bir şekilde yerleştirilmesine olanak tanımaktadır.
 
FUE ve DHI teknikleri ile de en başarılı uygulama ile en doğal sonuçların elde edilmesinde etkili tekniklerdir.
 
Saç ekiminde, ekilen saçlar birkaç gün içinde dökülür ve yeniden çıkmaya başlar. Bunun nedeni, oradaki kıl köklerinin uyarılmasıdır. Ekilen ve tekrar dökülen saçlar, bu kez başınızda yeni ama kalıcı saçlar üretilmesini sağlar.
Doktorunuzun önerdiği tedavi sonrası adımlara dikkat ettiğinizde, ortalama 6-12 ay içinde en başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum